I love your ways, cause they're just like mine


Now I'm lost in you...

Har haft ont i magen idag, jag vet inte varför men har haft det i en vecka nu som har kommit och gått. Det är inte lätt när det är svårt, som sagt! Har suttit en stund i vårsolen hos Dea och druckit kaffe och snackat. Sen var jag och plockade upp  mitt paket från Nelly, skorna är skyyy höga.. 13 cm klack och 2,5 cm platå framtill, min syster var rapp i käften "jobbar du på malmskillnadsgatan?". Vi får se om jag kan stapla runt i dem annars får jag väl skicka tillbaka dem, onödigt at tha skor man inte kan röra sig i. Men dem är skit coola! Klänningen passade, kunde varit lite mindre upptill men den satt okej.

Jag är ändå mest nöjd med mina Scullcandys, av alla köp denna veckan! Underbart ljud :)


Från min och Idas fashionshow Januari 2007


I'm done with these evdeavors alone I walk the winding way


You're so cold keep your hand in mine..

Jag är tom på energi, hur fyller man på lagret? Jag har tränat idag, druckit kaffe med tjejerna och shoppat.. ändå är jag helt slut! Jag stirrar med blicken för att ögonlocken inte ska tyngas ner, och jag falla i sömn. Köpte nya hörlurar idag vita/rosa Scullcandy, riktig bra ljud! Sen blev det lite Clinique kosmetika och borstrengöring. Igår beställde jag en klänning och ett par skor på Nelly, såklart var annars? :)

Nu blir det sängen, natti!

Jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus


Dem älskar som bara kära kan...

I torsdes skulle jag och Dea bara ta det lugnt, titta på tv och dricka kaffe.. det slutade med vin, groggar, musik och en tidig morgon. Jag sov en timme, innan jag skulle till sjukgymnasten, på soffan! Men mysigt var det, det inträffade dock en olycka; cd-pelaren välte och knäcktes så det var straight ahead to ikea dagen efter och köpa en ny till deas syster! Så jag, dea och mallan åt köttbullar och körde mallan i kundvagnen. Kul hade vi i alla fall! Sen köpte jag en papperskorg, gardiner (dea "vafan ska du med gardiner till, du har väl aldrig haft några?" haha), ett tjockt överkast, en matta bland annat! Sen skjutsade dea mig ut i skogen, där har jag varit hela helgen och haft det underbart och lugnt :)


Sagan om nyckelprinsessan och rasmusnalle.Mallan på ikea!