I know you will cover me, inside out and in betweenJag bodde 40 trappor upp i ett öde hus som förut var ett möbelvaruhus, som sålde lyxiga design möbler. Staden runt omkring var grå och tyst, men det var liv i  vindsvåningen där jag bodde. Hur kan man bli förgammal för en framtid?
Allt började med ett diskotek där pengarsedlar flög till höger och vänster, plånböcker fyllda med tusenlappar.. hus som brann, kriminalitet, en skog och en vit Bentley.
Jag bjöd min vän på en Whiskey innan jag brast ut i gråt.. jag blev tröstad och nerbäddad. Jag gav dig den där ljusstaken..


  - Den där duschen som byggdes med den underbara utsikten över den trista staden, som gav en euforisk känsla. I natt hade jag min konstigaste dröm ever, men jag älskade verkligen den även om den inte var vacker. Jag förstår varför jag aldrig ska leva ett vanligt Svensson liv, verkligen!


Det hade varit gott med en cigg nu, men nej.. jag röker ju inte längre! Jag ska snart till doktorn, min mobil har ringt.. jag kanske borde ringa upp? Och jag vill ha hem R för jag har tröttnat på att sova själv, dela täcke.. känna dina händer mot min bara hud.. mm! KOM HEM NU. Your lips are better than mine, baby

Jag måste skriva hemtenta, fixa klart M's klänning och säkerligen en massa till. Men fyfan vad jag hatar att planera!!! It's just a phase.. ?!. Make it go away, den här jävla tentan. Nu ska jag ta kaffe och försöka få bort tankarna på annat håll!

Dreamin',