PS.

Cocoo,

Kollade på cocoos pressvisning, hittade detta underbara armband. Blir nog att jag beställer ett sådant:) Mycket fina nyheter i shoppen. Checka;)


image62

Back to black

image60

Ont i magen dag, har det varit idag. Va lite jobbigt när jag skulle på massage när hon knådade på ryggen, trodde jag skulle spy där ett tag. Men det gick bra ändå, passade på att köpa mig ett par skor 500:- så det var inte så farligt fast det var mitt 3:e par denna månaden. Måste köpa ett par till som jag ska ha till min student klänning.. Bild på klänningen kommer här nedanför, Jenny Hellström 950:-. Var på väla igår med mamma, då blev det ett par svarta klassiska pumps med stadig klack till balklänningen, klänningen är knä lång så skorna kommer ju att synas. Studenten närmar sig med stormsteg, har en del jag ska va färdig med tills dess så det är bara att ligga i nu i dem lediga dagarna! Nästa vecka fyller jag dessutom år, jag hatar det, på torsdagen och på fredagen ska jag förlänga håret och färga det hos min frisör. Det känns som att det händer mycket nu på kort tid, på onsdag är det valborg så då blir det lite fest och fredag ska jag på kalas hos grannen på 18 & 22 års firande sen ska vi väl ut på kvällen är det tänkt :) Ska bli trevligt. I helgen var det lugnt, i fredes var jag fylletaxi men det var trevligt ändå:) I lördes blev det ett par groggar så det var också lugnt, sen va vi på björket bara för att dansa lite. Helt ok!

I studentpresent vill jag ha en resa så vi får se hur det blir med det, jag och Emelie har planerat lite smått att dra iväg veckan efter på en sista minuten resa! Bara för att vila upp sig och mysa. Lapa sol och bada:) Hade varit så skönt. Väntar på att mammi ska komma hem så vi kan kolla på party artiklar till min studentskiva, vill ha svart och vitt tema på allt. Gillar inte att det måste va blå/gult, usch! Så jag har bestämt mig för svart och vitt, så vi ska kolla på det sen har kollat runt lite här på nätet. Blir en runda på inlines sen med, hoppas på en solning också;)

Hugs, J.


Bia dress
image61

On and on and on


Inga känslosamma bekymmer hade jag tänkt skriva av mig om idag. Är riktigt trött på det! Vill inte känna efter. Så nog om det, i skolan han jag med hela dagens planering (överlycklig), kom hem och vilade en liten stund på soffan sen hann jag med en snabb kopp kaffe på deas veranda innan jag cyklade till gymmet. Väl på gymmet blev det, bara, 20 min kondition och ett snabbt pass styrka för hela kroppen. Blir till att antingen cykla eller åka inlines upp till stan sen för att sola! Sen i kväll blir det spansk läxa och tv, är redan helt slut så kommer förmodligen att sova gott i natt! Blir en lång dag i morgon också, får dock se om det blir en sväng till gymmet (hoppas) men annars får det bli inlines. Ska snart fylla på energi lagret med lite mat, kyckling och broccoli blir det till middag så lite kolhydrater som möjligt tack!

Beställde en student klänning innan förresten, slänger upp en bild sen! Hoppas bara att den passar. Måste kila nu!