While magazines were trying hard to find next year's face


Ge mig en vinterdrog
Ge mig allt du har
Kom nu jag är kroniskt låg
Bara mörkret hörs
I ditt öga var en storm jag såg
Som sommarsnö
I döda vinkeln ser jag allt du görGe mig en vinterdrog,

Nått stark som tar bort smärtan jag har, just nu känns det som om det hade varit en lösning! Men en kort lösning är ingen evig lösning, därför skippar vi den. Igår var jag hos sjukgymnasten, hon drog och slet i min nacke och axel osv. Jag har duktigt ont, och det blir ju inte bättre heller. Idag var jag hos arbetsterapeuten och fick en skena till ulnaris, nerven som sitter i armbågen, som är i kläm. Denna skena ska jag sova med i 6 veckor som gör att jag inte kan böja armen när jag ligger och sover för att ta bort trycket på nerven! Jag börjar känns mig mer och mer sjuk för varje dag som går, jag kan knappt sova om nätterna, det gör ont hur jag än ligger vilket resulterar i väldigt dålig sömn. Jag kan inte ha armen i samma position under mer än ca 2 min utan att det ska bli obehagligt eller göra ont. Varför händer så mycket ont just mig? Det händer kanske alla människor massa tragiska saker, som är värre egentligen, jag hatar att klaga men jag mår inte bra just nu! Varken utsidan eller insidan mår som den borde.

Jag har möte i skolan i morgon, där jag inte har kunnat vara på länge. Ska se hur det går om vi kan göra som vi sa sist, ärligt så orkar jag knappt bry mig om det just nu.. det är så mycket nu. Alla övningar jag har fått för skadan tar ju halva dagen bara att göra. Jag är så trött nu.. Jag måste ringa försäkringsbolaget också pga av detta! Just nu känns mitt liv jävligt jobbigt måste jag få säga, men av erfarenhet vet jag att efter regn kommer solsken. So don't let me down this time! Ge mig en framtids vision..

Idag var jag en stund hos min moster och hennes man, det var något år sen jag var hemma hos dem senast! Varför så länge sen egentligen? men dem två timmarna gick jätte fort som vi var där. Jag trivs och har alltid gjort..
Med oss hem fick jag och syster vars fyra jätte fina Boda Nova glas som dem ändå inte använde eller hade använt! Sånna jag ändå skulle köpt när jag flyttat hemifrån, så jag blev jätteglad. Sen fick jag pengar också, varför vet jag inte men tack så jätte mycket! Dem hamnade i spargrisen när jag kom hem, där hör dem hemma. Jag är ju egentligen inte en Spara utan mer en Slösa men det ska bli ändring på det nu!


Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej...


For love and friendship

These questions in my mind are so much bigger than life, but my life is short I have to leave them behindThese are those days when I can get no sleep, I'm so tired I'd like to fall into sleep. I fall in my bed but still I'm awake! These questions in my mind are so much bigger than life, but my life is short I have to leave them behind. I have to try to forget that I am still in my bed. Just turn off the lights, don't wanna see me die.. I look like I'm dead but when you look at me I'm still alive. Just open your eyes, don't wanna see me cry.. I'm right here where you want me to be fighting with myself. All I need to feel is your breath on my skin, this endless longing between You and me. We can't give up now, we're gonna make it somehow. In my sweetest dreams I'm with you! Even if somebody tried to stop my heart I'm still alive I will never give up ...


Är hemma igen, hostar fortfarande vilket är ganska drygt men hostan är bättre men jag har svårt att andas! Men det har varit skönt med vila och komma härifrån, önskar bara jag kunnat stanna längre. Allt har  varit bra annars, X  har tagit bra hand om mig även när jag vaknat miitt i natten och inte kunnat sova! Tack för en fin helg hjärtat.
Mår helt konstigt, axeln värker som tusan och där runt omkring och jag känner allmänt konstig i kroppen! Ganska jobbigt faktiskt. Jag har bränt mig också och det ser inte fint ut alls och det är på ett ganska stort område. Nu ska jag dricka te och vila i soffan!

Bye, 
 

I'll take you down the only road I've ever been down


Where all the veins meet,

Well I never pray
But tonight I'm on my knees yeah
I need to hear some sounds that recognize the pain in me, yeah
I let the melody shine, let it cleanse my mind, I feel free now
But the airways are clean and there's nobody singing to me now..

It justs sex and violence melody and silence.Back on track,

Längesedan jag skrev nu, men har inte kännt att jag haft något att skriva även om det är mycket som har hänt. Det måste liksom finnas ord ut i fingertopparna om jag ska kunna skriva, denna gången har orden stannat inside me. Tyvärr, får jag väl säga! Det är inget jag kan skriva om nu heller med tanke på att orden inte finns där. Jag är sjuk och har varit det i en vecka nu, men det är dock på bättrings vägen nu som tur är! Luftvägsinfektion är inget som är roligt, men jag är van nu efter alla gånger jag har det om året.. Den bästa medicinen för mina lungor är att fimpa för gott! Vilket det kommer till att bli också, men någon fest cigg får det bli för det kommer jag inte kunna vara utan även om jag borde skippa det också.

För att bli helt frisk och kry så blir det vila i helgen, så jag ska åka ut med X till vår stuga i Sölvesborg. Vilket jag ser fram emot, ska bli mysigt :) Åker redan vid middag i morgonoch innan det ska jag packa, tvätta bilen och duscha. Det får bli till att sätta klockan i morgon bitti!

I måndes var jag hos sjukgymnasten med min axel (som jag skadade i somras), fick en massa övningar och grejer jag skulel göra. Hon tryckte på massa konstiga ställen som givetvis gjorde otroligt ont, massa muskelfästen kring axeln som jag har inflamation i. Men det lät som hon hade ondare än mig när hon tryckte för hon sa 'aj' flest gånger, lät lite konstigt måste jag säga. Men förhoppningsvis så ska detta bli lite bättre, har en ny tid på måndag så vi får se hur det går då! Har jätte ont nu i alla fall.

Nu ska jag börja plocka fram lite grejer som ska med i morgon, skriver nog en rad eller tio i morgon ;)

Can you keep a secret?