I know you will cover me, inside out and in betweenJag bodde 40 trappor upp i ett öde hus som förut var ett möbelvaruhus, som sålde lyxiga design möbler. Staden runt omkring var grå och tyst, men det var liv i  vindsvåningen där jag bodde. Hur kan man bli förgammal för en framtid?
Allt började med ett diskotek där pengarsedlar flög till höger och vänster, plånböcker fyllda med tusenlappar.. hus som brann, kriminalitet, en skog och en vit Bentley.
Jag bjöd min vän på en Whiskey innan jag brast ut i gråt.. jag blev tröstad och nerbäddad. Jag gav dig den där ljusstaken..


  - Den där duschen som byggdes med den underbara utsikten över den trista staden, som gav en euforisk känsla. I natt hade jag min konstigaste dröm ever, men jag älskade verkligen den även om den inte var vacker. Jag förstår varför jag aldrig ska leva ett vanligt Svensson liv, verkligen!


Det hade varit gott med en cigg nu, men nej.. jag röker ju inte längre! Jag ska snart till doktorn, min mobil har ringt.. jag kanske borde ringa upp? Och jag vill ha hem R för jag har tröttnat på att sova själv, dela täcke.. känna dina händer mot min bara hud.. mm! KOM HEM NU. Your lips are better than mine, baby

Jag måste skriva hemtenta, fixa klart M's klänning och säkerligen en massa till. Men fyfan vad jag hatar att planera!!! It's just a phase.. ?!. Make it go away, den här jävla tentan. Nu ska jag ta kaffe och försöka få bort tankarna på annat håll!

Dreamin',

Psykgymnast och spikmatta, sounds like a good day?


Jag har knappt sovit en blund i natt, mest legat vaken och vridit och vänt på mig.. dem få minuter jag har sovit har jag bara drömt obehagliga drömmar. Jag vaknade sista gången 6 minuter innan klockan skulle ringa så då gick jag upp, läste tidningen och åt havregrynsgröt. Sen bar det av till psykgymnasten som jag kallar det, det är en sjukgymnast som lär ut basal kropps kännedom osv. Nu efter att ha kommit hem därifrån så är jag riktigt trött, kanske klarar sova 1-2 timmar nu? Sen blir det en promenad när solen har tittat fram lite mer, tänkte även prova mammas nyinköpta spikmatta; svenskspikmatta.


The summer of '09


Sommaren är snart här, jag kan inte fatta att maj månad nästan är över. Sweden Rock börjar redan nästa vecka, och jag kan knappt bärga mig :) Därefter bär det av till Stockholm för att lyssna på bossen, Bruce Springsteen! Några dagar senare blir det student för mitt hjärta. Juni kommer bli underbart!

Det enda som fattas är en ny sommargarderob,