Losing you is like livin' in a world with no air


The air followed you when you left me here..


There's no air left since you left, where are you? And How are you? I can't get you out of my mind, but I never thought so either. Sen me an 'hello', please? E.
Årets första luftvägsinfektion


...har tagit över mina andningsorgan, helt utan en tanke på min vilja. Här är det ord och inga visor som gäller! Jag har ju gått och känt mig halv kass ett tag nu, jag hann väl aldrig riktigt bli av med min förra förkylning innan den nya bet sig fast. I 2 nätter har jag haft svårt att somna för jag har hostat, men jag har tagit min medicin som jag ska och hållt tummarna på att det inte skulle bli värre. I morse kl 6 vaknade jag av hostan, jag kunde inte sluta hosta.. jag hostade tills det vände upp och ner på min mage, men till ingen nytta; magen var ju helt tom. Jag gick ner och tittade lite på tv och åt en skål med fil och nötter, vilket jag inte fick behålla i magen så länge. Men hostan håller sig gärna borta när jag står upp och går, det är värst när jag ligger ner.. så halva morgonen fick jag sova sittandes, i princip.

Jag gjorde ett snabbt samtal till vårdcentralen, så jag kunde få hostmedicin och luftvägsvidgande.. det måste ju vara starka grejer om det ska råda bot på min hosta, receptfria hostmedicinens sambuka är inget att hänga i julgranen. Så fort jag blir förkyld så får jag astmatiska besvär, det är just därför jag alltid får luftvägsinfektion. Toppen! Mina förkylningar varar i 3 veckor när en normal människa har en i 1 vecka. Jag kan lova er att det är inge kul alls!Jag är nog rätt liten i alla fall...


Forces pullin' from the center of the earth again


Jag tror min lärare i Webbdesign är senil, väldigt glömsk eller så är det vi andra som är trög-tänkta. Han sa exakt samma saker som förra gången, allting går verkligen i slow-motion.. jag tror ju inte det är jag som är super bright i detta fallet (haha). Om man inte kan hantera Windows så borde man inte läsa webbdesign, varför finns det annars datakunskap? Alla vet väl vad anteckningar; notepad är? och office-programen (som man går igenom i DATAKUNSKAP)? I alla fall så satt jag mest på aftonbladet och läste nyheterna när han gick igenom det som jag (och säkert alla andra) redan kunde. Sen gick han igenom några olika webbläsare, PUL, copyright och några program att bygga websidor i (och lite annat smått).

Efter två timmars lektion så gick jag till bokhandeln för att införskaffa mig en roman, skriven på engelska.. eftersom det ingår i min engelska kurs. Köpte Chasing Harry Winston skriven av samma författare som The devil wears Prada, för om jag ska läsa en bok så Måste den vara rolig och bra.. och det hoppas jag verkligen att denna är. Det fanns ju inget jätte utbud av engelska böcker hos bokhandlarn, direkt.

Sen jag kom hem har jag ätit och ägnat mesta tiden åt att storstäda hela huset och tvätta. Just nu har jag tagit en kaffepaus, det är ju så drygt att städa!