If you really loved me, you would have endured my worldNär jag låg där i sängen med huvudet på kudden och kände doften av dig, insåg jag att det inte var dig jag saknade. Jag saknade någon helt annan, mig själv; den jag var innan allt det här började. Jag var den jag ville vara, nu är jag den jag inte vill vara. Ändå ångrar jag inget i mitt liv hittills, allt som har hänt har fått mig att bli en mognare människa. Man kan väl säga att jag vill vara den personen jag var tidigare, med den erfarenheten jag har idag. Kan jag bli den människan igen, det är frågan. Allt jag har gjort dem senaste månaderna har jag frågat mig själv varför! Och jag har fortfarande inget svar på det, men en sak vet jag; it was just a phase and so where you. Jag trodde jag behövde någon för att känna närhet och lycka, jag trodde jag behövde dig. Men du fick mig att inse att det inte är så, when you fucked it all up. Jag kommer att förlåta dig någon gång, men jag kommer aldrig att glömma vad du gjorde! Don't be mean to me, it was you who fucked it all up. Det värsta är att du inte har slutat sjunka än..

Next time it'll be for real..


Dem sjukaste saker jag gjort rotades fram inuti mig och togs upp till ytan igen, ibland tror jag faktiskt att jag verkligen är crazy när jag tänker tillbaka. Men fruktansvärt roligt har jag haft, I took my life to a higher level! Haha. That wild'n crazy night on Crete.. då hade jag roligt, nu skrattar jag när jag tänker tillbaka! Nej, nu måste jag försöka sova lite.. dreaming away ;) This will be awesome, don't you think?

Good night, sleep tight...


I still hang on every word, in the world of faded memories


Fake fairytales,

Jag vaknade med magvärk, så jag och Nova tog sovmorgon. Sen upptäckte jag att den lilla busen har skadat ena tassen, så blir det inte bättre tills i morgon så får vi åka till veterinären. Hon vägrar låta mig titta på tassen så det är svårt att se vad hon har gjort, men hon kan inte stödja på den och så skriker hon när jag trycker på den! Usch ja. Träningen skjuter jag upp till imorgon förmiddag, så ägnar jag dagen åt att plugga naturkunskap och titta på snöflingorna som faller ner utanför fönstret! Det blir uppdatering senare.. ha en bra dag!

Where did I go wrong, I lost a friend in the bitterness end


If I could,


Mitt bland allt kaos har jag ändå kunnat njuta och ha trevligt i helgen. Jag har knappt tid att tänka på mig själv bara, det är så mycket jag ska hinna med att göra nu på kort tid. Men det känns skönt att allt bara flyter på just nu.. jag har prov i naturkunskap på tisdag på 2 kapitel, vilket jag fick reda på i onsdes. Sen fortsätter det så ändå fram till julafton ungefär, kanske bra för mig(!?). Ibland funderar jag om jag är gjord av stål, ibland tror jag nästan det för jag kan inte förstå att jag har klarat allt utan att knappt röras känslomässigt. Det kommer en dag då allt släpps samtidigt, den dagen längtar jag inte efter men jag vet att den nästan är här.

Idag fick jag reda på att min kusin ska gifta sig i sommar, ett stort bröllop tydligen! Kommer bli kul :) I morgon har jag en fullspäckad dag, jag ska få akupunktur på morgonen och därefter ska jag träna sen ska jag plugga. Ska kolla på vårt nylagda golv i morgon i dagsljuset också, det såg riktigt snyggt ut när jag såg det snabbt innan. Jag har ju valt det så det är kanske inte så konstigt ;) Hehe, skämt o sido!


When we make love it's hard to tell if you're dreamin' of me, or someone else. That drunken kiss seems like a lie. Don't say it's forever and then say goodbye. There goes our love again, out the window... now I say goodbye! 

This is the end of something bad and the begining of something good. Och med dem orden säger jag god natt!