Project runway relaxing


Malmö blev mer utdraget än vad jag hade räknat med, var inte hemma förrän halv nio ikväll. Men dagen har varit mysig; vi har fikat, ätit, shoppat, shoppat och shoppat! Det blev två linnen, en topp, en luvtröja, underkläder, smink, nagellack, leggings, kalender, pennor, möbler och annat smått på IKEA.
Nu är jag helt slut och har precis kollat på Project Runway, min favorit vann såklart! Ska snart hoppa i säng, en ny dag i morgon med nya uppdrag. Busy woman?
Känns dock lite trist, skulle egentligen träffat Dea, och D på Kingan och tagit ett glas vin eller två men eftersom vår tidsplan idag kraschade helt så blev det verkligen inte så. Dem fick klara sig utan mig, och det gick säkert bättre än utmärkt! Tror inte jag hade varit så social eller sällskaplig av mig, är på jätte taskig humör och känner mig verkligen inte tillfreds med någonting i mitt liv just nu ännu mindre mig själv. Bad days..Heidi Klum & Christian Siriano, Project Runway -08

Today I'm leaving for Malmo


Klockan är 8:48 och jag är uppe och vaken, idag bär det av till Malmö. Lite tråkigt väder, ösregn, dock men det ska väl inte hindra mig från att spendera pengar! Iigår träffade jag A och D, as usual det har blivit en rutin nu att vi ses varje dag känns det som. Igår käkade vi på en 'kebaberia' som A alltid envisas med att det heter sen åkte vi hem till honom och kollade på världens sämsta och konstigaste film The Signal. Jag fattade ärligt inte ett skvatt om vad den gick ut på, vi kollade inte ens färdigt så dålig den var! Nu ska jag hoppa in i duschen för nu har jag ganska bråttom, jessa tiden måste gå fort idag. Damn!


It's the phone that get's me high


I'm sorry for the way,

Åkte ut till Pmr och köpte ny mobil, W980i of course, sen åkte jag till stan för att fika med A men det slutade med att vi åt i stället för han var hungrig. Sen tog jag med min vän A till Dea där vi drack kaffe innan vi drog till mig och kollade på film sen kom D, sen satt vi alla tre och mös (läs: trängdes) i soffan! Sen var jag och Dea ute på en liten promenad.

Jag känner vibrationer... och min mobil är svart! BABYLOVE