Miniature fashion

image57Petit,

I höst lanserar Acne kollektionen Miniature för barn i åldrarna 2-10 år! Hur sött som helst. samma som Cheap Monday har också barn kläder, små pytte bebis jeans. Ur gulligt! Jag vet ju vad jag ska klä mina barn i när det väl är dags för smått.

Har inte bloggat på flera dagar nu, har varit några röda dagar och det har varit mys, festande, middagar och kalas. Jag har även hjälpt Emelie att måla hennes hall vit, det blev riktigt fint! Hon har ett mörkt brunt stengolv, riktigt fint ihop blev det. I morgon är det Emelies födelsedag, så det blir kalas i morgon också:) På fredag blir det en shopping runda i Kristianstad med mamma. Sen är det helg IGEN!  Får se vad jag kan kamma hem för kap på fredag, behöver ju en del kläder känner jag.

Nu ska jag titta lite på tv och mysa i soffan med ett glas vatten! Sen blir det sängen för min del, ska upp och träna i morgon förmiddag har jag planerat! Kanske innan frukost?! Vi får se. God natt!

Fashion's a fact

Fashion is not something that exists in dresses only.
Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do
with ideas, the way we live, what is happening.

Nu var det några dagar sen jag bloggade, but here I am. Har haft kvalitetstid hela helgen! Nästan. Har inte haft tid att sitta vid datorn direkt, men får bli mer i morgon. I morgon förmiddag blir det massage sen ska jag träffa min Emelie och kanske iväg och kolla en grej ;) Vi får se. Har varit inne och spanat på Mrs H, dem har fått in en del fint. De har ju den omtalade "mumie klänningen" från Hervé Léger som först bars av Posh och nu även Carolina Gynning. Den sägs ge dig den perfekta timglasformen, för 11 500:- blir den din! Själv har jag fastnat för den trendiga klockan från Marc Jacobs som hängsmycke! Blir din för "ynka" 1 995:-


image56

Hace frío

Det är kallt där ute,

Provet gick väl rätt bra, hoppas jag. Några små ord som verkligen stod som ett frågetecken i huvudet på mig! Efter 45 minuter satte  jag mig i bilen, pustade ut och körde hem. För att där bli hämtad av mitt hjärta, som ännu inte ägnat mig en endaste minut! Vi ska titta på film snart, Heartbreak kid.