What's behind the door


Man kan aldrig veta när livet kommer att ta slut, hur eller varför. När man som en kille på jobbet, som är i min ålder, en dag vaknar och tycker att han ser dubbelt med ena ögat precis fått reda på att han har en hjärntumör som trycker på synnerven. Då stelnar hela kroppen till och man börjar fundera, man kan aldrig veta vad som komma skall. Alla blev helt tysta när han kom till jobbet och berättade det, vad ska man säga? finns det nått att säga mer än att man blir jävligt förvånad, det är ju inte vad man förväntar sig att höra. Killen skulle ju bara röntgas! Lev varje dag som om den vore den sista..

Igår var min systers 21.a födelsedag, hon fick wii fit av mig. Cassie fick åka en Ferrari F 430, hon var helt uppspelt. Hehe! Sen på kvällen var vi ute och åt på Kingan, så det blev ett glas vitt. Väl hemma så satt jag och snackade med Dea, det var verkligen behövligt.. hon fick mig att inse en sak som jag själv inte har förstått men gör mig väldigt förvirrad. It's someone.. Jag vet inte vad jag ska säga eller göra, varför?

Sov max 3 timmar natten till idag, gick upp kl 4 och jobbade 8 timmar sen körde jag och Dea till beachen och låg där nån timme. Både somnade, haha! I kväll blir det till att hoppa i säng mycket mycket tidigare än igår/i natt så jag är pigg och vaken på jobbet.
Jag, cassie and the 430Their story goes on that they're moving away by thoughts


När jag hörde hur det började vibrera i sängbordet var min första tanke 'la jag min inte precis?'. Jag vet inte om jag har sovit eller varit vaken i natt, det har varit varmt och jävligt. Hade jag inte haft fläkten igång så hade jag dött av värmeslag, den har räddat många nätter hitintills och det tackar jag för annars ahde jag aldrig klarat av att jobba! Det tog emot att stiga upp tjugo i fyra i morse, sen tar det alltid några timmar innan man är pigg. Piggnads känslan brukar komma ungefär en halvtimme - timme efter första rasten som vi har 7:20. Vilket är ganska drygt, för man jobbar inte lika bra de första timmarna som de sista. Trots att termometern bara visade 14 grader i natt/morse när vi cyklade till jobbet så var det ändå klibbigt, så det var inte direkt behagligt. Men det gick ju inte att jämför med nu när vi cyklade hem, 28.1 grader i skuggan och inte en kall vind pust kunde det komma. Jag har varit 8 timmar i 2+ grader, det är som att vända på en pannkaka - nordpolen/afrika. Ett under att man inte får nån värmechock egentligen!

Men nu hade jag tänkt sluta klaga på det fina vädret, det är ju inte ett moln så långt ögat kan se och har heller inte varit på några dagar! Jag tänkte slänga på mig en klänning och köra upp till stan, syster fyller 21 i morgon så ska köpa en fin present till henne och så ska jag träffa min Emelie och fika med henne när hon slutar. I skrivande stund kom min mamma med en kopp kaffe, man tackar! Vilken service man har när man bor hemma egentligen. Det är inte mycket man måste tänka på, får ta vara på den lilla tid jag har kvar hemma. För snart flyttar jag eller så åker jag utomlands och jobbar:)

Jag måste bara tillägga att jag jobbar nog med några av dem roligaste människorna, idag har dem diskuterat vem av dem fast anstälda i kylen som är snyggast.. het diskussion. Jag har varit road hela dagen i alla fall! 'Vad tycker du om Jessica då?' 'Hade jag varit tjugo år yngre så hade jag tragit henne här mellan pallarna!' Hahaha.
sol, vind och vatten


Oh radio man would you please play that song


Igår körde jag upp till stan kl.12 för att köpa lite väl behövliga ting; ansiktsrengöring, sminkborttag för ögon, ansiktscreme, ögoncreme och ögonskugga (allt från clinique), klänning, underkläder och leggings. 2500:- slutade kalaset på! Känner mig redan fattig trots jag har pengar kvar. När jag hade ätit och gjort mig i ordning började folket trilla in; J, D och R sen kom en J till. När vi hade börjat bli fulla trillade Cassie in med sina kompisar till slut var det fullt med folk. Men det var riktigt trevligt! :) Senare gick vi vidare till Björkets trädgård, där det blev drinkar, öl och dans! När det slutade vid tre var jag inte nykter nånstans, J och R följde mig hem så jag slapp gå själv.

Idag har jag mest sovit hela dagen, riktigt skönt. Men det är typ 30 grader ute så man är lagom klibbig och varm, det är jätte jobbigt. Ikväll blir det nog en film sen tidig läggdags, börjar jobba kl. 5 i morgon bitti.