I see nothing in your eyes

In my head,

I know nothing of your kind, is it over yet? Pour salt into the open wound. I don't need to have guilty conscience, I guess...

Just a dream? I dream alot.

E,
nu hade jag verkligen behövt prata! Var är du nu igen?
Kollat tennis, wimbledon.. now I'm leaving for bed time!

Too tired to care and I got to go..


Let's live for the moment this time


All I want to say; Is you're the satellite in my life, you don't have to lie and you don't have to cry anymore. Then I hear you say let's live for the moment this time. Why don't you just make up your mind? You love to build me up just to tear me down, oh but why? Wouldn't it be nice if we found paradise someday.. I'm not perfect! You make my head spin.

Idag har jag bara vilat och varit uppe en snabb sväng hos Emelie, behövde ändå mig en promenad. När du mår dåligt så gör jag också det, finns alltid för dig mitt hjärta! Idag blev det beslutat att vi tar en tripp utomlands när jag har slutat jobba. För att komma ifrån allt här hemma och bara bry oss om oss själva en vecka i alla fall.

Kärlek kan var underbart men det medför också tårar och ärr. Ändå vill man ha kärleken, någon att älska och rå om! Någon att bry sig om och komma hem till. I alla fall jag...

Love causes the dread


And I guess that's the word.

Idag har jag fått vara hemma för min rygg värker, och jag har inte massage tid förrän onsdag. I morgon tänkte jag lida igenom en dag på jobbet trots allt, ska prata med min arbetsledare om hur jag ska göra med ryggen eftersom det var trots allt där jag skadade mig. Det känns som mina ben har lyft en halvmeter från jorden, jag vet inte var jag är riktigt eller vem jag är.. jag känner inte igen mig själv. Jag hade glömt hur ångest kändes, men den gav sig bra påmind redan igår kväll och även idag. Jag verkligen hatar den känslan.. Men vad ska jag göra? Det finns inget att göra just nu antar jag. I helgen kanske jag åker ut till stugan och kopplar av lite med min familj och släkt. Men jag får se hur det blir, eller om det blir Kristianstad dagarna. I need some days off..

Saknar min Emelie jätte mycket, hade velat träffa henne en stund i dag.. så får väl se senare om hon har tid över för mig. Det känns som vi delar känslor ibland, när du är ledsen då är jag ledsen.


I don't know what truth is anymore..