Jag somnar till ett lyckorus, vaknar till ständig ångest


Tankar skrivna på papper som andra viker och kastar. Nu förtärs vi av lågorna..

Tjuckt, jag är mätt på en apelsin. Är som ett höghus med paraboler? Jag skiter i lojalitet. Jag är i en annan dimension. That's for sure! Jag tänker på sommaren 09...

Regnet faller alltid i tid och evighet


Gult, ska man börja undra då? När man bara vill få upp allt, börjar det bli farligt då? Turning inside-out, I feel sick. Det gick inte bra att titta på gala och vräka, no no. Fixed!

Shopping shopping shopping, drowning. Mina byxor behövde en storlek mindre, det blev ett par skit grymma byxor. Hel-nöjd! + ett linne och ett skärp! Samt sockor och undies. Sen massa kaffe på det, och tragg på Madrix! Old times. BIG TIMES, me like.

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig, jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig, jag kan inte skilja på om jag vill skada dig. Men du om någon borde förstå att man inte gör såhär emot mig. Du ville prata häromdagen, och helt plötsligt blev det tyst. Jag undrar vad som hände, vi som skrattade nyss. Du trodde säkert att jag hoppats på nått som aldrig ska bli av..

Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dem va kvar


Det sägs att det är "lille julafton" idag, men inte fan känns det? Det är vilken dag som helst enligt mig, skillnaden är bara att alla människor är miljoner gånger mer stressade. Va fan, tagga ner några grader och skippa all julklapps hysteri så slipper ni hjärtinfarkter! Jag blir knäpp på alla "måste köpa julklappar", därför köper jag inga. Eller jo jag ska köpa en, EN! Och det ska jag göra idag, senare när jag känner för det.

Jag trodde julen skulle vara ett tillfälle att umgås, men jag misstog mig nog där. Jag hänger inte riktigt med i svängarna, ursäkta! Vad är det för fel med att knipa käft och göra det bästa av situationen? Vad hände med moralen? Vilket kapitel tappade jag bort mig i? Jag är inte mer än mänsklig, jag kan inte läsa allas tankar.

Imorgon firar jag kristifödelse, medans ni andra firar jul.Du finns i mina drömmar när jag sover.
Jag andas in och det känns som första gången. Du håller om mig och jag vågar hålla kvar.