Get your head up now


Idag har varit en lagom turbulent dag, fram och tillbaka - hit och dit. Jag har ont, katten har ont.. hon har varit på djursjukhuset och fått svallkött bortbränt från sitt sår på tassen, så hon har varit sövd så hon är helt groggy och har kräkt 6 gånger sen hon kom hem nu ikväll. Jag har pluggat nu i någon timme, psykologi, så nu är jag duktigt trött så jag funderar på sängen. Är dunderförkyld också, sen smakade maten riktigt konstigt idag - vad är det för fel på mina smaklökar? Detta har inte med att jag är förkyld att göra, det kan jag lova. Spaghettin smakade metall, köttfärssåsen likaså.. men ingen annan i familjen tyckte det smakade konstigt, inte ens min syster som har världens bästa smaklökar och luktsinne. Konstigt! Eller är det bara jag som är konstig eller nått.

Ett barn som får uppleva rent spel lär sig rättvisa.


Nu blir det sängen, natti.

 

Sigerson Morrison gladiator, Mrs HMrs H säljer mina gladiatorfavoriter från ifjol av Sigerson Morrison i år igen, dock med guld brodyr istället för fjolårets silvriga. I år kostar dem även 5 995:- istället för förra årets pris på 4 250:-, med andra ord så har man ännu mindre råd med dem. Jag irriterar mig grymt mycket på priset, för jag har verkligen blivit kär i dessa.Don't tell me that you are all better, I don't care if you areSave me smiling Jesus, get off that cross
.. Just say you will and take my hand!

Ibland undrar jag hur jag ens står ut, men det är just det jag inte gör egentligen. Men det måste få ett slut snart, för nu orkar jag inte längre.

I fredags var det fest för Em, hon fyllde 20! Många var på plats den kvällen för att fira henne, trevlig kväll som slutade ute på krogen.