I will be right here waiting for you

Haft en helt underbar helg! I fredags var jag och Sebbe ute och åt på Cats när han hade slutat jobba. Sen gick vi upp till Emelie, där vi va några stycken och drack sen gick vi ut! Men jag och Sebbe fick ta oss hemåt runt ett för vi var trötta. Eller jag var trött i alla fall! Hehe. I lördags åkte jag och Emelie till Bromölla för att fira Ronja, som fyllde 11 :) Vi var hemma igen vid sju, sen tog vi med Sebbe och Nicklas och gick ut en snabb sväng. Sen åkte vi hem, tittade på film och sov! Idag har vi alla 4 varit i Svedala, köpt kläder :) Ikväll har vi bara tagit det lugnt. Mitt lilla monster ska åka till Sicilien om en vecka! I'm gonna miss him, alot.

Tack för en underbar helg Emelie, Sebastian och Nicklas!

Skola i morgon, projektarbete nästan hela dagen! Skoj. Får se hur det artar sig ;) Snart ska väl klänningen också börja ta form! Det ska bli jätte spännande:) Jaja, nu måste jag lägga mig så jag är pigg i morgon! Natti på er.

               

 

Next to nothing

Back in business, kan man kanske säga! Helgen var kort sagt härlig :) Mys i fredes och fest i lördes, i söndes blev det mys och film när vi hade vaknat! Idag har det varit projektarbete hela dagen, liten bit har man väl kommit. Men tycker mest produktionen har stått rätt still idag, om jag ska vara ärlig! Gjort nån trist detaljövning på en stolpficka. Haft samhällskunskap, pratat om FN:s organisation. Vatt hos Emelie, sen har vi varit ute och kört bil i nån timme! Fick reda på att jag slutar 11.30 i morgon, inte illa! Ska ner på stan med Emelie och hennes mamma som ska köpa kläder. Sen blir det simning för mig och Emelie, i varje fall! Sen ska jag träffa min hjärtevän en sväng:) Nej nu ska jag nog ta och nanna! Natti på er.

Sorry, blame it on me?

Nu är jag tillbaka till bloggandet igen. Det har varit några häktiska och mysiga dagar! Men nu har jag en stund över. Skolan har tatt stor del denna veckan, skönt att komma nån vart :) Är bara så otroligt glad, men jag antar att jag vet varför också! Allt känns jätte bra nu, med skola och allt. Kanon! Ska se om jag får till mitt motveck rätt i morgon bara. På måndag ska capen sys upp :) Det lär nog bli rätt bra! Hope so. I så fall kommer bilder upp! Fast kanske inte förräns modevisningen har varit i och för sig. We'll see;) I morgon ska jag bara mysa framför tvn, känna att jag är ledig efter en dag i skolan! På lördag är det inflyttningsfest hos Jenny och Dan, ska bli trevligt! Sen kommer mamma och pappa också hem på lördag! Har vatt skönt att va hemma själv faktiskt, ingen som gnäller om sopor och sånt trist. Men ska bli roligt att ha dem hemma igen också! Pratade med dem innan, sol, klarblå himmel och jätte varmt. LYX!
Alla begår vi misstag, man kan resonera enligt olika etiska modeller. Men vem säger att just "det" är rätt, bara för du tycker så? Moralister är människor som ordinerar hostmedicin åt andra när de själva råkar hosta. Så är det faktiskt ibland. Ingen är perfekt alla har vi våra brister, det är mänskligt! Men ingen annan kan bestämma vad just DU ska göra. Det är upp till dig själv! Dina problem är dina och ingen annans. Rådfråga kan man alltid göra, men problemen är fortfarande Dina, ingen annans.
Nej, nu ska jag nog gå ner! Längtar tills i morgon :) Förresten min dikt idag var hm.. exceptionell, haha!

"Den som vill förverkliga sina drömmar måste vara vaken"