F ¡ E S T A

På S¡esta,

Har inte haft tid förrän nu att skriva här, dåligt.. I torsdags kollade vi på Familjen, bra drag! Håkan (blää) spelade igår, men jag gick bara förbi.. han var utanför affären i går också, tyckte det fick räcka att se hans fula nylle då! Vad taskig jag är, men man kan ju inte alltid vara snäll. Igår var jag både trött och onykter så jag var hemma vid tolv, tror tjag. Dea ringde och väckte mig i morse, tvingade med mig till stan för att äta frukost och shoppa. Otur att jag hade spender plånboken på mig, som vanligt.. Bättre att leva snyggt än rikt, taget. Tänkte slänga in några bilder i slutet på inlägget men det gick inte nu, får försöka senare eller i morgon. Det blev foundation, rouge, pensel, plånbok, Osis Dust it -hårpuder (magic, verkligen) och smycken till balen. La undan ett par skor, trotsa att jag har mängder redan, ska hämta dem på måndag! Me love. Snart fest igen, kvart i fyra spelar José Gonzales (eller hur det nu stavas, lyssnar inte på dem annars) så då ska vi tydligen dit.

Det snurrar i min skalle... - Familjen


Tröttare än trött


Sleeeeeeepy, behöver jag säga mer? Fest igår..

Today I fell in love


I en bebis tröja, haha.. I morse när jag kom till affären så skulle jag hänga ut lite kläder på rean, bland alla kläder hittade jag denna tuffa lilla tröja i storlek 68 från Molo. Annars har där varit flera kunder, vissa med sina barn.. vissa barn är sjukt söta. Det räcker med att man tittar på vissa som ser ledsna ut så skiner dem som solen sen :) Sen att dem inte kan prata rent heller gör dem inte mindre söta. Vi har suttit på trappan och kollat på folk som har passerat, det är roligt att titta på folk; se hur dem går, ser ut, vad dem har på sig and so on.. Och idag satt där en utanför affären, killen var kanske 8-10 år och RÖKTE!!! Sen gick han runt med en cigg bakom örat. Vart är världen på väg?

Anyway, jag vet inte vad jag ska göra med min babytröja.. men jag kände liksom någon dragning till den! 100:- kändes som ingenting när jag såg den.. den hade ju trots allt kostat 229:-. Ägarinnan till butiken har en son på ca 2-3år, han kan inte prata riktigt.. han är urgullig blont lockigt hår och bruna ögon; han hade sagt till sin mormor när hon gasade (från det att hon stod stilla) 'snyggt mormor! hette hette snyggt'. Sen föredrar han rött och rosa! Haha, han fick välja på vit, marinblå och röd SVEA tjocktröja igår då valde han en röd.

Nu ska jag äta, hörs sen.. ciao

Min mobil har tagit plats bredvid mig i sängen om nätterna.. önskar det var du istället


image98