I will wrap you in my arms and you'll know you've been saved'

Her hands were all twisted, she was pointing at me. I was damned by the light coming out of her eyes. She spoke with a voice that disrupted the sky. She said 'come on over to the bitter shade, I will wrap you in my arms and you'll know you've been saved'.

Go on save your soul, before it's too far gone and before nothing can be done. 'Cause without me, you got it all. Just let me sign.
Din sol har landat i mitt knä och gått sönder


Hur klassas frihet? frihet kan vara oberoende. För mig är det en känsla, förmågan att äga sitt eget liv och ta ansvar för det. Jag söker ständigt en frihet; friheten att uttrycka mig, att vara mig själv, använda mina kunskaper, leva det liv jag vill leva, för att nå en själslig frihet. När jag tycker och tänker vad jag vill, när jag älskar mig själv och mitt liv utan hinder, har jag funnit den frid jag vill uppnå. Ett liv i frihet då vet jag vem jag är. Mitt sanna jag är orädd för utmaningar och ödmjuk inför allt och andra.
Ett liv i frihet behöver inte betyda ett liv i ensamhet, men för att kunna dela det med någon måste jag hitta friheten först.

Jag har bara inte nått hela vägen dit än. Men när jag har nått dit, då ska jag vara ödjumk.. då ska jag visa dig om jag får


"För att uppnå någonting måste du släppa ditt beroendeförhållande till det. I det ögonblick som du släpper ditt beroende av resultatet kommer du att få det du önskar."

Vi blir lärda att älska alla, men vi blir inte lärda att älska oss själva. Hur ska vi kunna älska andra om vi inte älskar oss själva?

Your fingers were crossed behind your back before you ever gave me a chance


But now I have learned, to trust myself and I don't need anyone else..

När får jag packa? När får jag sticka ifrån detta? Jag längtar tills den dagen infinner sig. Jag ska åka på mitt livs största resa någonsin. Jag är färdig med detta, jag är färdig med dig, jag är färdig med er, jag är färdig med mig själv här. I'm done living this life

Du dödade berättargubben, fan ta dig