I could see her fall from grace, like a movie star too old to change her life


This life,

Is this life. You know my name, you know my face.. sooner or later you gonna hate it and throw your life away.

You'll never know how your face has haunted me


You'll never know.

Jag vet inte när jag kände senast att det gick så uselt på ett prov som det gjorde idag, om det är något jag är dålig på så är det grammatik. Jag kan skriva på svenska men det är inte så att jag vet bakgrunden till varför det blir som det blir; grammatik. Detta gör det ännu svårare för mig när jag ska försöka förstå det på spanska, hade jag bara förstått hade allt gått super bra! Jag vet till exempel inte vad reflexiva verb innebär eller dativ objekt eller nått annat sånt trams, som jag förmodligen aldrig kommer att lära mig heller. Min spansk lärare lär nog undra om jag fått hjärnsläpp eller nått när hon kollar på mitt prov, jag har blandat ihop allt; verkligen allt! Med tanke på hur bra det gick i våras.

Efter spanskan gick jag till Madrix och fickade med Pat och Dea, vi hade jätte underliga samtalsämnen och allt började med att Pat sa att Jesus rockar. Det spårade verkligen ur helt, det slutade med att vi skulle starta stigmatiserings grupper och göra 'tom & jerry kex' fast med bibel människor osv. Ja, vi har underliga samtal när vi ses! Men det är ju sånt som gör att man skrattar ofta också :)
You don't know what your power has done to me


A new day,

I morse var jag uppe väldigt tidigt för att köra till sjukgymnasten kl 8, väl där fick jag ligga på värme innan hon skulle dra och slita i mina muskler vilket gjorde fruktansvärt ont. Förhoppningsvis ska detta göra att musklerna töjer sig och blir mjukare så jag slipper ha mer ont!
Jag kom hem strax efter nio och möts av lilla Nova (min katt) som tittar med stora mörka ögon på mig och följde varje steg jag tog in i huset. Jag bar henne med mig upp till sängen där vi sussade sött i en timme tillsammans! My precious...

Nu har jag druckit kaffe med Dea som har hjälpt mig att plugga spanska nu för tredje gången denna veckan, tack! Har prov senare idag, jag känner mig fortfarande lika förvirrad som innan jag öppnade böckerna. Får hoppas på att det går bra ändå!
En arg Nova.. men söt ändå!