The road lead back to you


Try, try to be You. Not anyone else.. försök lita på dina egna känslor, du kan aldrig förlita dig på andras tankar och åsikter. Försök bli stark i dig själv, ingen annan kan göra det till dig. Visa att du inte är den som egentligen ger upp i första taget, jag vet att du inte är den. Lyssna på dig själv denna gången, ingen annan kan göra dina val..

Du är ingen marionettdocka, ingen kan styra över dig och dina handlingar även om det finns någon som vill tro det. Du mår bäst av det som känns bäst, tillåt dina känslor..


Jag är arg, jag är sårad och besviken.

Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

Fast vi båda vill, mer än någonting annat.. så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan. Men du finns i mina drömmar när jag sover. Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör. Jag andas in och det känns som första gången. Jag grät och vi kysstes, fast jag borde ha bett dig att gå. Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå.

Jag skulle sälja min själ för att få stanna kvar hos den jag älskar.
Stoplight is swaying and the phone lines are down

Stranded in this spooky town.


Mycket står på schemat denna veckan, en del som ska hinnas med innan helgen. Men det ska jag väl kunna lösa! Idag bär det av till SYO sen måste jag förmodligen lämna in min jacka på kemtvätten, om där är öppet vill säga? Kan vara rätt schysst med en ren jacka.