The sweat pours out your body like the music that you play


I smoke the day's last cigarette,

Idag har jag skingrat tankarna genom att ligga och lapa sol och dricka kaffe, snart är det Sweden Rock.. sen bär det av till Bruce Springsteen, bara några dagar senare sitter jag på en studentskiva och är lyckligt berusad (!?). Det låter åtminstonde underbart!

Innan detta får jag inte glömma att det är Siesta, Hässleholms enda stolthet? I guess so. Nej, nu värker min nacke och jag är trött.. imorgon ska jag plugga och fika med Re! Natti folks,
ett minne blott...


You can hear it in my whisper, matthew williamsonTrots mitt illamående så klarade jag av att koka lite pasta och göra en skinksås till, det mesta slank ner men jag blev mätt fort. När jag hade ätit upp tänkte jag tömma diskmaskinen och sätta in disk, men jag fastnade här och kollade precis på klockan och insåg att jag suttit här i en timme och bara drivit runt, lyssnat på Spotify, youtube och kollat kollektionen Matthew Williamson for H&M. Ge mig den långa siden klänningen... Skinnpajen hade jag heller inte tackat nej till!

Nej, nu är det slut med mitt drömmande.. let's get things done here!

Ps. I söndags bevisade jag ytterligare en gång att jag faktiskt ÄR Nyckelprinsessan.

Soon it's all over...It's time to grow up now, isn't it? This is my life, it's not what it was before.. these are my words. It's too late now!

Idag mår jag inge bra alls, illamåendet ligger på en hyffsad nivå ändå även om jag önskar att det inte existerade. Hoppas det håller sig på den nivån, för kräkas är inte min grej känner jag. Det gör ont! But soon it will be all over..

Jag känner mig tom..